Despre noi

De ce să ne alegi pe noi?

La Boo Cleaner oferim atenție nu numai la locul de muncă, ci și acordăm o atenție deosebită prețurilor corecte și rezonabile. Dacă ați fost cotat de unul dintre concurenții noștri și doriți o ofertă mai bună, trebuie doar să ridicați telefonul și să sunați la biroul nostru.

Woman cleaning sofa with yellow vacuum cleaner. Copy space. Clean concept
Professional janitorial personnel steam-cleaning sofa pillow indoors

Avem o echipă de experți
pentru nevoile tale

Ne instruim tehnicienii la sediul nostru local, unde facem o verificare completă a antecedentelor pentru a ne asigura că avem doar cel mai onest personal.

Avem un curs de formare de două luni, în care membri noștri învață cum să curețe orice suprafață și cum să trateze clienții în modul Boo Cleaner.

Cine suntem?

Cu o experiență lungă în industria de curățare, reputația noastră a crescut și a crescut.

Beneficiile curățeniei profesionale a casei depășesc strălucirea. Pentru unii dintre clienții noștri oferă confort și un sentiment de pace. Pentru unii, pur și simplu oferă timp prețios înapoi.

Și vă datorăm totul vouă, cliențiilor noștri. De-a lungul anilor, am servit sute de clienți fericiți și mulțumiți. Cum o facem? Simplu, prețuim fiecare client. Nu renunțăm niciodată la nicio pată și pregătim doar cel mai bun personal.

Folosind doar cele mai avansate produse de curățare cu calitate ridicată, suntem capabili să îndeplinim două obiective:

Cleaning products for cleaning, disinfection of the house. The concept of cleaner